Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OM COROWELL

På denne siden finner du dokumentasjon fra de kliniske studiene som ligger til grunn for beskrivelsen av luktesans som en tidlig og klar indikator for COVID-19 smitte

OM COROWELL

På denne siden finner du dokumentasjon fra de kliniske studiene som ligger til grunn for beskrivelsen av luktesans som en tidlig og klar indikator for COVID-19 smitte

En ny og kostnadseffektiv metode for screening og overvåkning av COVID-19

En utfordring i COVID-19-pandemien er at det ikke finnes en tilstrekkelig frekvent test til å forhindre smittsom spredning av SARS-CoV-2. Selv med mange tester lever vi i en begrenset tilværelse med isolasjon, kohorter og nedstengninger under smitteverntiltak som har resultert i store omveltninger i dagliglivet vårt.

PCR-test er den mest anvendte og mest nøyaktige testmetoden vi har i bruk. I tillegg så er vaksineringen iverksatt. Fortsatt vil det ta tid å få kontroll på pandemien. Utfordringen med PCR-testen er at den i normale tilfeller ikke kan utføres daglig og uten helsepersonell. Dette kan resultere i at smittebærere med usikkerhet om reel smitte faktisk ferdes og sprer smitte blant andre uten å vite det.

Hurtigtesten COROWELL skal være et supplement til PCR-testen og er en metode for screening og overvåkning av COVID-19. Hurtigtesten avdekker svekket luktesans, som er et viktig symptom på smitte. Testen kan utføres etter behov og i et ubegrenset antall tilpasset sosial omgang.

Test av egen luktesans er forholdsvis lett å gjennomføre for egen del, men med hurtigtesten COROWELL har du mulighet for å dokumentere overfor dine omgivelser at du har bestått luktetesten.

Last Ned Studie (PDF)

Tap av lukt- og smaksans er en av de første indikasjonene på COVID-19 smitte

Tap av luktesans inntreffer allerede 2-3 dager etter smitte hos så mange som 85% av alle med COVID-19.

Alle bør daglig sjekke sin luktesans i sitt eget hjem og dermed oppdage tap av lukte- og smaksans for sin egen del.

COROWELL dokumenterer imidlertid at du faktisk har luktesans og at du via din App kan fremvise dette i ditt arbeidsmiljø, til frisører, ved tannlege- og legebesøk, hotell og byggeplass osv. Steder hvor det er viktig at man ikke opptrer med smitte eller indikasjoner på smitte.

Tap av lukte- og smaksans er en av de tidligste og klareste indikasjonene på smitte ved COVID-19
Se dokumentasjon (PDF)

Aktiv bruk av COROWELL hurtigtest øker trygghet og reduserer risiko for tilstedeværelse av smittede personer

En COROWELL hurtigtest av din luktesans koster NOK 35,- og gjennomføres i COROWELL App – (Denne lastes ned gratis). Den lave prisen gjør det mulig å gjennomføre test hyppig slik at risikoen for smittespredning reduseres.

Skal du f.eks. på treningssenter, frisør eller restaurant så vil du kunne fremvise at du samme dag har luktesans. Du bidrar til redusert smitterisiko og du bidrar til økt trygghet. Skal du redusere risiko for smittespredning på din egen arbeidsplass, anbefales det å ta en hurtigtest annenhver dag. Dette dokumenteres med å vise frem resultatet på din mobil.

Vis frem ditt godkjente COROWELL Pass i din mobiltelefon og bidra til å skape trygghet og redusert smitterisiko uansett hvor du oppholder deg.

Dersom du ikke består en eller flere COROWELL tester samme tid, bør du oppsøke en teststasjon og få utført en PCR-test. Da vil du med sikkerhet få avdekket om du faktisk er smittet av COVID-19 eller ikke.
“Et riktig testregime med Corowell kan gjennomføres av mange personer på kort tid og reduserer smittespredning med opptil 55% blandt en gruppe som ikke allerede er testet med PCR-test.
Last Ned Studie (PDF)

Corowell © Nøkkelpunkter

1
“Tap av lukt og smak er nå anerkjent som et av de vanligste symptomene på COVID 19 og den beste indikator for COVID-19-positivitet. ” (Des. 2020)
“Resultatene våre indikerer at en kontinuerlig testing av luktesansen er den beste indikator for COVID-19 ... ” (Des. 2020)
”Basert på en realistisk [estimert] undersøkelse for tap av luktesansen på ~ 75%, forteller analysen av 20 000 en reduksjon av reproduksjonsgraden på COVID-19 med over 60%, hvis test av luktesansen ble utført hver 3. dag.” (Des. 2020)
2
I den kliniske litteraturen er det rapporter som knytter Anosmia (luktesans) til COVID-19 i flere enn 100 000 pasienter (I rundt 670 publikasjoner).
3
Robert Koch Institute4 (RKI, Tyskland), samt Center of Disease Control5 (CDC, USA) viser “Tap av luktesansen” som “Nøkkelsymptom for screeningtest kriterier ”.
4
Corowell fjerner de som ikke mistenkes av COVID-19-infeksjon, med a Følsomhet på ~ 80% 6,7. Anosmia har en spesifisitet på> 90 95% 8,9 for COVID-19.
5
Corowell er ikke invasiv, objektiv, rimelig pris, rask (resultater <90 sek) og egnet for massetesting, uten behov for en spesifikk infrastruktur.
6
Den forventede reproduksjonshastighetsreduksjonen ville være større enn de som ble oppnådd ved å anvende [ALL] restriksjonstiltak (55,1% 10 mot 48%)
7
"De totale kostnadene for nedstengning i Tyskland for en periode på 120 dager ble estimert av IFO skal være ~ 250495 milliarder EUR."
Testing av alle 80 millioner tyskere hver 3. dag i 120 dager med en luktetest koster bare 3,2 milliarder EUR, dvs. for 1% av kostnaden, en kunne oppnå ved SAMME reduksjon av reproduksjonshastigheten.

Get your life back
one ticket at a time

Dokumentasjon

Klinisk og evidensbasert rapport om Corowell

En klinisk rapport som dokumenter-er Corowell som en ny og simpel luktetest for screening av pasienter for mistenksom COVID-19 smitte.
Se dokumentasjon

Forskning: Colorado Studie

Et studie hvor effektiviteten av luktetesting for å begrense SARS-2-CoV overføring analyseres
Se dokumentasjon

Forskningsartikkel om COVID-19 og tap av luktesans

En klinisk undersøkelse som dokumenterer tap av lukte- og smaksans er en indikasjon for COVID-19 smitte
Se dokumentasjon

Corowell © Keypoints

En liste over de syv opplistede Corowell nøkkelpunkter med kildehenvisning
Se dokumentasjon
Corowell Hurtigtest
block6-image
Vennligst kontakt oss for pris og mengde

Kjøp Corowell Hurtigtest eller Bli Forhandler her

Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt til deg
COROWELL
Fremgangsmåte
1
Last ned
COROWELL APP
2
Skaff deg
COROWELL HURTIGTEST
3
Utfør
SELVTESTEN